Inge

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webshop!

Mijn naam is Inge en mijn missie is stoere hippe kinderkleding aan te bieden voor iedere portemonnee. En… dat er veel kinderen, mama’s en papa’s blij worden van de fijne kleding die ik verkoop!

Ik selecteer de producten en merken die ik verkoop met veel aandacht. Hierbij kijk ik uiteraard naar de looks maar zeker ook naar de kwaliteit en bijbehorende prijzen.

Bij Binc Kidsfashion shop je prachtige items voor stoere, hippe kinderen!

Ik ben mama van 2 boys, Nikaj en Calum. Sinds zij er zijn ben ik bijna dagelijks bezig met het uitzoeken van stoere kleding voor onze jongens. Ik vind het heerlijk om het internet af te struinen naar de leukste setjes. Met Binc wil ik ook jou lekker online laten shoppen.

Hoe het begon…

Het verkopen van kinderkleding, dat is waar ik al heel lang over droomde. Al jaren zit ik in het kappersvak maar door een schouderblessure kwam ik thuis te zitten. Voor mij hét moment om de webwinkel op te zetten en mijn droom te gaan verwezenlijken. Na een goede voorbereiding ben ik trots dat Binc Kidsfashion staat! Ik wens je heel veel shopplezier. En heb je vragen, laat het me weten...