Verzenden

Binnen Nederland verzenden wij via PostNL. Zodra jouw pakketje bij PostNL is afgeleverd ontvang je een mail met de track & trace code. Vanaf dat moment hebben wij geen invloed meer op de afleveringstermijn. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen te versturen.

Momenteel verzenden wij binnen Nederland en België. Mocht je een zending naar een ander land willen, kun je altijd contact opnemen via info@binckidsfashion.nl.

Verzendkosten

Nederland €4,95

België €9,37

Afhalen van je bestelling

Je bent van harte welkom om je bestelling zelf af te halen bij ons in Oostelbeers. Uiteraard bespaar je dan dus de verzendkosten. In je winkelmandje kun je dan voor de optie ‘afhalen’ kiezen. Je ontvangt een mailtje wanneer jouw pakketje klaar ligt. Neem contact op via WhatsApp om een afspraak te maken.

Retourneren

Wil je jouw bestelde item(s) toch retourneren, dan vragen wij je de producten terug te sturen en te zorgen dat ze binnen 14 dagen bij ons retour ontvangen zijn. Een retour kun je aanmelden door een mail te sturen naar info@binckidsfashion.nl. Voeg bij je retour het ingevulde retourformulier toe.

De item(s) met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking met aangehechte labels mag je opsturen naar het volgende adres:

Binc Kidsfashion, Beukenhaag 325091 DB Oostelbeers.

Binnen 14 dagen na ontvangst krijg je het bedrag teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering in rekening brengen.